preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava

 > Projekti

Projekt "IPA 4.1.2.2.01.02.c02"

Autor: Siniša Pavelić, 10. 11. 2010. 08:52

 

Naš je Centar nositelj projekta „Obrazovanje i osnaživanje učenika s tjelesnim oštećenjem i oštećenjem vida za integraciju na tržište rada“ kojeg smo započeli provoditi 01. rujna 2010. i trajat će 14 mjeseci. Projekt provodimo u partnerstvu s Centrom za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“ i URIHO-m. Suradnici na projektu su Grad Zagreb, Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Projekt je namijenjen učenicima COO Dubrava i COO Vinko Bek, a cilj je izraditi edukacijske materijale te provesti obrazovne programe i praksu za posao operatora u pozivnom centru. URIHO je partner u području provođenja prakse, što znači da će razviti model i provesti program praktičnog rada učenika na poslu operatora u pozivnom centru te pilot program zapošljavanja u pozivnom centru nekih od učenika koji su prošli edukaciju.

Po 4 nastavnika iz COO Dubrava i COO Vinko Bek, te 2 trenera iz URIHO-a proći će edukacije i dobiti certifikate kako bi stekli kompetencije za provođenje edukacije učenika.

U sve 3 ustanove uredit će se i opremiti svom potrebnom opremom učionica/kabinet za izvođenje nastave i prakse.

Ovaj projekt osigurava podršku školama, nastavnicima i učenicima putem poboljšanja uvjeta za poučavanje i učenje u školama, učenje kroz praksu, povećanja konkurentnosti osposobljenih učenika na tržištu rada i povezanosti škola i poslodavaca.

 [više]

IPA projekt "Snail's speed"

Autor: Siniša Pavelić, 10. 11. 2010. 08:42

 

IPA Projekt "Snail's speed"

Na adresi: http://www.udrugapuz.hr/snailsspeed.htm možete vidjeti najnovije vijesti vezane uz IPA projekt EU-a u kojem Centar Dubrava surađuje sa udrugom PUŽ i CIRIUS-om Kamnik.

 [više]

 CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava / Prilaz Tomislava Špoljara 2, HR-10000 Zagreb / www.centar-dubrava-zg.skole.hr / ured@centar-dubrava-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju